| Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN | |
|
+19woroth fffcracker Plasma rodzer vupls Gorili doo.eddy enophi Dragisa70 mrsasha zbeba13 wiener lazarevics Becejac66 fajter beckhamsv phoenix boca Admin 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 37 Datum upisa : 13.06.2011
| Naslov: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Pon Jun 13, 2011 11:23 pm | |
| Bulsat - Polaris radi FULL bulcrypt iscitana karta i boxid iz risivera. kartica bluedragon i DM800HD radi sve full svi paketi Arena1234, HBO & Cinemax, XXX paket. Karticu dobijete za 80e ubacite u DM800HD gledajte i uzivajte. Uz karticu dobijate Cfg.file sa konfiguracijom koji ubacite u vas drimbox 800HD. kartica radi update preko CCcam-a jer je klon originalne na koju se placa FULL paket. javite se na mail:eitackanis@gmail.com PozZ iz Nis EI elektronska industrija nije mrtva , nego joj samo nedaju da ZIVI.
Poslednji put izmenio Admin dana Sre Jun 15, 2011 8:16 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Card BLUDRAGON Pon Jun 13, 2011 11:41 pm | |
| Card BLUDRAGON karticu bluedragon mozete nabaviti lako kod www.optibox.rsbingo | |
|
| |
boca
Broj poruka : 1 Datum upisa : 18.06.2011
| Naslov: Bluedragon radi super Bulsat full Sub Jun 18, 2011 2:37 am | |
| Drugari boki ovdenam ,ja sam uzeo da probam kartu bluedragon i radi lako je pokrenut , ali je tesko je doc do tipa prikriva se, radi odlicno bulsat - polaris full sve. ionako nisam vise moga znat sta cu sa drimom DM800HD ovo je prava stvar ima sam ga ko bez veze ali sad je ok. je..s 80e. ovo je super PozZ svima iz Kursumlije | |
|
| |
phoenix
Broj poruka : 1 Datum upisa : 16.06.2011
| Naslov: :) Sub Jun 18, 2011 12:43 pm | |
| sve pohvale! jedva sam dosao do karte ali funkcionise savrseno! POZDRAV I SVE NAJBOLJE | |
|
| |
beckhamsv
Broj poruka : 2 Datum upisa : 18.06.2011
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Sub Jun 18, 2011 1:10 pm | |
| moze neko malo detaljnije da objasni sta i kako da dodjemo do ove kartice da li je potrebno da ja dam bludragon kartiuc... hvala unapred | |
|
| |
fajter
Broj poruka : 4 Datum upisa : 19.06.2011
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Ned Jun 19, 2011 12:56 am | |
| Bravo! Ako može i meni više informacija na PM, fajl za bluedragon jer je već posedujem! Hvala! | |
|
| |
Becejac66
| Naslov: bluedragon karta Ned Jun 19, 2011 9:47 am | |
| Pozdrav! gledao sam ovu stranicu al nevidim da ima karti na prodaju al nije bitno posto ja posedujem tu kartu vec i jabih file ako moze naravno na pm. Hvala unapred. | |
|
| |
lazarevics
Broj poruka : 1 Datum upisa : 17.06.2011 Godina : 49 Lokacija : Republika Srpska
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Pon Jun 20, 2011 3:21 am | |
| Pozz ajde neko objašnjenje na PM.šta treba i gdje se može nabaviti | |
|
| |
wiener
Broj poruka : 1 Datum upisa : 17.06.2011
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Pon Jun 20, 2011 8:35 am | |
| i meni jedan pm molim
unapred hvala | |
|
| |
zbeba13
Broj poruka : 2 Datum upisa : 19.06.2011
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Uto Jun 21, 2011 10:25 am | |
| ovo je stvarno,stvarno neozbiljno.prodje nedelja citava ,nikakvog glasa ni abera,a kamoli nekog malog dokaza da polaris radi, sto je puno,puno je pa da je i 1. april mogao se neko vec javiti i reci da je ovo samo neki sanak pusti. Molio bi doticne koji su postavili info o radu kartice,da to na neki nacin argumentuju ili ako to nije moguce da posteno kazu da od tog nema nista.pozz | |
|
| |
fajter
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Čet Jun 23, 2011 1:20 am | |
| Izgleda da stvarno nema ničeg od ovog Tražeći na internetu sam samo uspeo naći da je nekako moguće preraditi službeni prijemnik da radi kao čitač preko rs232 porta i onda to spojiti na dreambox, ali ništa detaljnije o BlueDragon nisam uspeo pronaći | |
|
| |
zbeba13
Broj poruka : 2 Datum upisa : 19.06.2011
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Čet Jun 23, 2011 1:28 am | |
| moze li neki info vise o ovoj preradi,gde se to moze pogledati na kom sajtu?
| |
|
| |
fajter
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Čet Jun 23, 2011 5:46 am | |
| Nažalost nemam detalje, sve se jako čuva u tajnosti Sve što sam uspeo da iščupam je ova fotografija, a kažu da je i to mnogo jer se može kopirati s nje. Voleo bih da se @Admin oglasi da nam kaže kako stoje stvari i da li je to istina, ako može i koja fotografija kao dokaz? | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Bulsat - Polaris radi na BlueDragon kartu Ned Jun 26, 2011 10:40 pm | |
| Postovani posetioci foruma, serbianteam na mail dobija pretece poruke raznih sadrzaja tako da smo prinudjeni da se neko vreme moramo sklonit tj. pripazit. Kartu bluedregon je za sada moguce iscitati i upisati u drugu i sa istim Cfg.fajlom ce raditi naravno, team trenutno radi na tom da se karta ne moze iscitat da bar pri iscitavanju trazi pass ili se unisti trajno. Serbianteam je otkrio tipa koji treba da kupi kartu za Bulsat koja treba biti poslata u Bugarsku da bih nesto uradili na OS i sprecili rad postojeceg OS karte u Bludragon. Vi koji ste misli dobiti sadrzaj kartice ili iscitat pa prodavati dalje nazalost bicete razocarani. Svi koji su kupili od nas kartu i na bezbedan mail dobili su Cfg.file zadovoljni su svima radi sve ok kao po dogovoru , to su provereni korisnici stari klijenti sharinga. Potraznja je prevelika da smo skoro ostali bez BlueDragon karti koje trebamo nabavit iz inostranstva ovde nesmemo vise kupovat. Ostavite svoje mail-e i svi cete biti kontaktirani u vezi slanja karte BlueDragon preko busa ili licno po dogovoru. Serbian Hackers team | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Bulsat - Polaris radi na BlueDragon kartu Ned Jun 26, 2011 10:44 pm | |
| I naravno sliku ce te gledat kod Vas na Vasem drimu uskoro ocekujte kontakt na Vas mail. Takodje zamoljavam sve koji su nabavili BlueDragon kartu posalju svoje komentare. | |
|
| |
fajter
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Pon Jun 27, 2011 9:11 am | |
| Može li neka fotografija kao dokaz sa dreamboxa da radi u lokalu. Pozdrav. | |
|
| |
mrsasha
Broj poruka : 1 Datum upisa : 01.07.2011
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Pet Jul 01, 2011 10:16 am | |
| Meni su uradili polaris i stvarno sve radi bez problema. Ne razumem se previse,ubacena mi je neka kartica i toje to. rekli su mi da nikome ni pod kojim slucajem ne dajem kartu,a vec mi je trazio jedan tip i nudio novac,stalno ih zovu al mislim da trenutno rade samo proverenim ljudima jer je to nezakonito. Vidim da su neki trazili slike,probacu ja da stavim! | |
|
| |
Becejac66
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Uto Jul 05, 2011 5:33 pm | |
| Imali kakve sanse vise da se dobije taj fail za bludragon jer ja posedujem kartu,ili je ovo jos uvek obmana isamo pricanja u prazno | |
|
| |
Dragisa70
Broj poruka : 2 Datum upisa : 07.07.2011
| Naslov: Bul-polaris sat kod mene radi super Optibox 550 Čet Jul 07, 2011 11:05 am | |
| Citam teme i da dodam i ja nesto, Ja imam risiver Optibox 550 i imam Gamma kartu i koristim bez ikakvih problema radi. Optibox 550 sam porucio iz Subotice kosta 50evra evo vam link www.optibox.rs a kartu sam imao od ranije. Da pomognem koliko mogu mozda nekom treba informacija. Pozdrav iz Kursumlije od Gvozdenog puka [img] [/img] | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Jesu li ovi iz Polarisa culi za TOTAL TV Čet Jul 07, 2011 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: BlueDragon karte Pet Jul 08, 2011 4:43 am | |
| Drugari danas su poslate BlueDragon karte brzom postom , svi koji su porucili proverite vase mail-e da li ste dobili Cfg.file. Sutra stizu kod Vas, Lep i prijatan dan vam zeli serbianteam. | |
|
| |
enophi
Broj poruka : 1 Datum upisa : 12.07.2011
| Naslov: gde nabaviti Uto Jul 12, 2011 12:30 am | |
| ja ih zvao, kažu da nemaju i ne mogu da nabave čak ni po narudžbi.. može li mi neko poslati p.poruku kako i odakle da nabavim karticu.. [quote="Admin"]Card BLUDRAGON karticu bluedragon mozete nabaviti lako kod www.optibox.rs | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Bludragon card optibox Uto Jul 12, 2011 1:14 am | |
| Pa naravno sada kad su nama prodali sve , a zvanicni su zastupnici Bulsat Polaris-a i nece ih nabavljati vise. Pa gde smo ih svi mi dosad nabavljali nego kog njih ili iz Grcke. Izbegavaju pritisak i probleme. Nebrinite stize nova kolicina iz grcke. Dole je bluedragon karta mnogo popularna. Odatle je sve pocelo. serbianteam
Poslednji izmenio Admin dana Uto Jul 12, 2011 4:38 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Becejac66
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Uto Jul 12, 2011 1:17 am | |
| Pozdrav Postovani gospodine Admin a gde moze da se poruci karta sa fileom ili samo file za kartu . | |
|
| |
doo.eddy
Broj poruka : 1 Datum upisa : 31.07.2011
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN Ned Jul 31, 2011 2:31 am | |
| treba meni jedna kartica. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bulsat - Polaris radi FULL RAZBIJEN | |
| |
|